Timişoara la petrecere cu manele: Botez împărătesc în clanul ţigănesc VIDEO

Lamborghini, Ferrrari, bijuterii opulente, haine de la marii creatori de modă, fructe de mare şi cea mai scumpă şampanie. Aşa a arătat botezul într-o familie ţigănească din Timişoara.

RomaniaTV.net
07 aug. 2012, 20:19
Timişoara la petrecere cu manele: Botez împărătesc în clanul ţigănesc VIDEO

Petrecerea a avut loc la un restaurant de 5 stele din Timişoara. 500 de invitaţi au dansat pe ritmuri de manele şi s-au înfruptat din cele mai alese delicatese. Mulţi dintre ei veniseră din străinătate special pentru botezul micuţei Chanella, nepoata lui Cireşu şi a Portocalei.

„Totul este în stil românesc, pe nepoată o cheamă Chanella, e la moda numele, ei trăiesc în Germania, de aia are numele aşa. E foarte frumoasă”, a spus bunicul despre nepoata lui.

Nici bunica nu s-a lăsat mai prejos: „Sperăm să mergă bine botezul ăsta. Avem mâncăruri frumoase, mâncărurile cele mai bune, cântă Sorina…a costat ceva”… Mâncarea a fost şi ea una aleasă – purcei şi berbecuţi la proţap, caviar, fructe de mare.

Un majordom cu pălărie şi mănuşi a lăudat şi el serviciile oferite: „Avem şampanie de cea mai bună calitate, cu gheaţă carbonică, pentru toţi invitaţii din această seară la botez”.

Petrecerea a fost şi un prilej pentru etalarea ţinutelor invitaţilor, care au purtat bijuterii opulente, din aur masiv, hainecreate de marii designeri din străinătate, dar şi a maşinilor cu care s-au deplasat la botez. Parcarea era plină de bolizi ca Lamborghini şi Ferrari.

Un apropiat al familiei a dezvăluit că „invitaţii sunt oameni de marcă, sus cotaţi”, iar un invitat a dat „verdictul”: „Petrecere împărătească asta. Pe bune. 100%…”

Fastuoasa petrecere a avut loc chiar peste drum de sediul poliţiei Timiş.