Ţi-o mai aminteşti pe Geta din Liceenii? Cum arată actriţa după 27 de ani FOTO

"Geta" pe numele ei real Cesonia Postelnicu a făcut un rol de senzaţie în filmul românesc "Liceenii". La 45 de ani, Cesonia este o actriţă de succes a Teatrului Naţional din Bucureşti.

09 mai 2013, 10:14

Cesonia Postelnicu a debutat în cinematografie în anul 1986 cu rolul jovialei Geta din „Liceenii”. Filmul a avut un succes deosebit şi personajul Geta a fost foarte îndrăgit de public.

În anii următori actriţa a jucat în numeroase producţii cinematografice româneşti şi în piese de teatru.

Din 1994 profesează la Teatrul Naţional din Bucureşti. Pe această scena a jucat în spectacolele precum „Costume”, „Bădăranii”, ” Călătorii cu mătuşa mea” sau „Ţăranul Baron”.

„Clipele Liceenilor au fost începutul carierei mele şi au avut o mare importanţă în viaţa mea. Tot ce am făcut în carieră a însemnat câte un mic mărgăritar, adunat la şiragul profesional. Cred că lumea mă identifică atât de mult cu personajul din film încât poate şi eu am început să cred acelaşi lucru. Cu «coechipierii» din «Liceenii» am păstrat legătura foarte puţin. Lucrăm în teatre diferite, avem vieţi diferite, dar mă bucur când aud despre ei lucruri frumoase, când îi văd la televizor sau când îi întâlnesc pe stradă”, declara actriţa într-un interviu mai vechi.

Cesonia Postelnicu este divorţată şi are un copil.