Terorizaţi de dascăl: O cunoscută învăţătoare din Bucureşti îşi ameninţă elevii VIDEO

Una dintre cele mai bine cotate învăţătoare din Bucureşti este protagonista unui scandal fără precedent. Părinţii copiilor au publicat pe internet un filmuleţ în care care dascălul îşi jigneşte elevii. Ba chiar mai mult, unul dintre copii şi-a şocat părinţii, susţinând că se va sinucide din cauza învăţătoarei.

RomaniaTV.net
30 oct. 2012, 08:51
Terorizaţi de dascăl: O cunoscută învăţătoare din Bucureşti îşi ameninţă elevii VIDEO

Protagonista înregistrării este Veronica Bereanda, una dintre cele mai apreciate învăţătoare din Bucureşti. Şocant este faptul că dascălul de la Liceul „Nicolae Iorga”, care îi jigneşte copiii, are o experienţă profesională de aproape 35 de ani şi se află pe locul 4 în topul gradaţiilor de merit pe Capitală.

Unul dintre părinţi a postat înregistrarea pe Internet.

Părinţii sunt revoltaţi. Unul dintre ei susţine că şi-a dus copilul la psihiatru din cauza agresivităţii învăţătoarei.

„Băiatul plângea de fiecare dată când îl luam de la şcoală. Îmi spunea că este jignit permanent, el şi colegii lui, şi că de frica ei nu vrea să mai trăiască şi că se sinucide. Eu, ca părinte, am încremenit când mi-am auzit copilul spunând asta”, a declarat mămica unui elev pentru CanCan.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al Muncipiului Bucureşti s-au autosesizat în acest caz şi au luat legătura cu cei din conducerea liceului.

„Este de neaşteaptat o astfel de comportare a unui cadru didactic care are în grijă copii la o vârstă atât de mică. Comportamentul profesoarei a fost obiectul unui consiliu profesoral, iar astăzi se declanşează comisia de analiză internă”, a declarat Inspectorul şcolar general Constantin Trăistaru, la România TV.

De cealaltă parte, învăţătoarea susţine că îi va acţiona în judecată pe cei care au calomniat-o.