Teo Trandafir vorbeşte despre despărţirea de Constantin Iosef. Vezi ce a dus la separare

Vestea despărţirii dintre Teo Trandafir şi soţul ei, Constantin Iosef, la numai şase luni după nuntă, a căzut ca o bombă în show-biz-ul românesc.

RomaniaTV.net
17 dec. 2012, 16:52
Teo Trandafir vorbeşte despre despărţirea de Constantin Iosef. Vezi ce a dus la separare

Teo Trandafir a ţinut să facă lumină în ceea ce priveşte despărţirea dintre ea şi cel alături de care spera să-şi petreacă tot restul vieţii.

„Nicio clipă nu a fost vorba despre o certă între noi, sau de discuţii în contadictoriu, sau altceva. Iubirea este ceva pentru care eu ştiu să lupt, dar de acestă dată o să las lucrurile să se întâmple. Ar fi culmea sa trec peste decizia unui om în care eu am încredere totală, pe care îl admir şi la care ţin. Aşa că o să îi respect decizia„, a spus Teo, pentru CanCan.

Teo Trandafir şi Constantin Iosef s-au căsătorit pe 2 iunie, chiar de ziua vedetei, însă mulţi nu au văzut cu ochi buni, inclusiv tatăl ei, care nici nu a fost invitat la nuntă.

Acum, vedeta TV speră ca publicul şi mass-media să îi respecte şi să nu facă prea mare tam-tam pe tema despărţirii. „Nu o să ne auziţi niciodată vorbind urât unul despre altul. Există o vorbă: Orice casă are o cruce şi o ştie ăl de-o duce. Nu există un motiv al despărţirii. Ne-au prins «bagajele» din urmă. El este un tată extraordinar, cum nu se mai fabrică în ziua de astăzi. Dorul şi distanţa faţă de băieţii lui au săpat în el, l-au măcinat. Aşa că el acum dă o dragoste pe două. Pe cele pentru copiii lui, care trăiesc în Franţa, iar asta mă alină suficient ca să pot trece peste despărţire”, a punctat Teo Trandafir.

Soţul lui Teo Trandafir este tranşant în privinţa despărţirii, afirmând că din punctul lui de vedere „nu e cale de întoarcere”.