Teo Trandafir îşi laudă viitorul soţ: E un tată perfect! Vezi ce spune despre tatăl ei

Pentru Teo Trandafir emoţiile cresc tot mai mult, pe măsură ce se apropie ziua cea mare. Sâmbătă, 2 iunie, vedeta împlineşte 44 de ani şi se va căsători cu Constantin Iosef, despre care spune că este pur şi simplu bărbatul perfect.

RomaniaTV.net
31 mai 2012, 06:34
Teo Trandafir îşi laudă viitorul soţ: E un tată perfect! Vezi ce spune despre tatăl ei

Teo Trandafir a declarat pentru Libertatea că nu putea fi mai încântată de viitorul său soţ. Costi, cum îl alintă vedeta, este în viziunea ei bărbatul perfect. Iubeşte copiii, este un tată foarte bun şi este foarte atent la cei din jurul lui şi la nevoile lor.

„Costi este un tată bun, un bărbat care îşi protejează familia şi copiii, e atent la dorinţele lor, e extrem de persuasiv, uită de el în general. E chiar aşa: un tată perfect! Copiii lui Costi (Constantin Iosef are doi fii dintr-o căsnicie anterioară, n.r.) sunt foarte educaţi. E un părinte bun şi pentru fiica mea, Maia”, spune Teo.

Viitorii miri aşteaptă ca băieţii lui Constantin Iosef să vină din Franţa, ei urmând să fie cei care vor duce verighetele în faţa altarului.

Nu şi-a invitat tatăl la nuntă

Vedeta TV a precizat că nu şi-a invitat tatăl, pe medicul Ion Uţă, la nuntă. Cel puţin nu încă. Motivul: cei doi oricum nu au avut o relaţie prea cordială, iar în ultima vreme tatăl său a tot făcut dezvăluiri în presă despre viaţa ei. Mama lui Teo va fi adusă însă cu o maşină de la Brăila pentru a-i fi alături în cea mai frumoasă zi din viaţa ei. În privinţa tatălui ei, Teo încă se mai gândeşte: „Lucrurile personale dintre copil şi tatăl lui se stabilesc între ei. Nu ştiu dacă îl invit pe tata la nuntă”.