Tentativă de sinucidere RATATĂ. Un bărbat a vrut să se omoare, dar a scăpat nevătămat VIDEO

Un bărbat de 33 de ani din Bacău s-a aruncat în fântână de supărare că trebuie să împartă averea. Bărbatul a băut bine, apoi s-a aruncat în fântâna adâncă de 14 metri. Norocul lui a fost că apa nu era foarte adâncă, aşa că a scăpat cu câteva zgârieturi. Pompierii s-au străduit aproape o oră să îl aducă teafăr la suprafaţă.

RomaniaTV.net
25 iun. 2013, 08:08
Tentativă de sinucidere RATATĂ. Un bărbat a vrut să se omoare, dar a scăpat nevătămat VIDEO

Supărat că îşi pierde averea, un bărbatul din Bacău s-a aruncat în fântână. Cu toate că era adâncă de 14 metri, bărbatul a scăpat ca prin minune. Potrivit România TV, a fost nevoie însă de intervenţia pompierilor ca să îl scoată la suprafaţă.

Citeşte şi Tentativă de sinucidere eşuată: Un tânăr de 23 de ani s-a aruncat în Lacul Morii

Citeşte şi Sinucidere. S-a aruncat de la etajul 19 al Hotelului Intercontinental VIDEO

Furios că va fi nevoit să îşi împartă casa şi pământurile cu fraţii, bărbatul a băut bine şi s-a gândit să îşi încheie conturile cu viaţa. S-a aruncat în fântână. Norocul lui a fost că apa nu era foarte adâncă, aşa că a scăpat cu câteva zgârieturi. Rudele au chemat pomperii ca să îl scoată la suprafaţă. Ele spun că bărbatul ameninţase toată ziua că dă foc la casă, apoi că se omoară. Când se va trezi din beţie, bărbatul va trebui să dea explicaţii poliţiştilor pentru fapta sa.