Te va da peste CAP: Un HAMSTER de 175 de grame conduce un CAMION de 15 TONE pe un DRUM PERICULOS VIDEO

Un nou film care a dat peste cap internauţii a fost filmat în Spania de către compania Volvo. Astfel, pentru a prezenta uşurinţa cu care se poate conduce ultimul lor camion, au dat maşina pe "mâna" unui hamster, după ce volanul a fost transformat într-o roată pentru rozătoare.

13 sept. 2013, 14:14
Te va da peste CAP: Un HAMSTER de 175 de grame conduce un CAMION de 15 TONE pe un DRUM PERICULOS VIDEO

Un hamster a ajuns şoferul unui camion de 15 tone, după ce compania Volvo a filmat una dintre cele mai interesante reclame ale sale. Astfel, volanul camionului a fost transformat într-o roată pentru rozătoare, iar hamsterul a condus maşina de mare tonaj pe pantele abrupte ale unui drum din Spania, în timp ce era ademenit cu un morcov să aleagă direcţia potrivită.

Citeşte şi Cel mai haios hamster: Cum a înghiţit un ştiulete întreg de porumb VIDEO

În acest mod, hamsterul pe nume Charlie a ajuns vedetă pe internet, în timp ce compania producătoare de camione a demonstrat cu câtă uşurinţă se poate conduce ultima lor maşinp care foloşeşte un motor electric pentru a înlocui forţa brută de care avea nevoie până în prezent şoferul.

Citeşte şi Câtă ambiţie încape într-un hamster pitic? Răspunsul îl găseşti în VIDEO

Clipul a devenit în scurt timp viral, fiind vizionat de sute de mii de oameni într-un timp foarte scurt, ideea fiind considerată foarte originală şi atrăgătoare. Pentru a evita producerea unei catastrofe, hamsterul a fost dresat pentru mai multe săptămâni.