Taximetrist UCIS la Timişoara. Bărbatul a fost înjunghiat mortal de un client VIDEO

Un taximetrist a fost înjunghiat mortal, vineri, la Timişoara.  În vârstă de 47 de ani, taximetristul şi-a pierdut viaţa după ce a fost înjunghiat în gât de către un client. Poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz, însă nu l-au prins deocamdată pe atacator.

RomaniaTV.net
11 ian. 2013, 14:25
Taximetrist UCIS la Timişoara. Bărbatul a fost înjunghiat mortal de un client VIDEO

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Mirela Drăghicioiu, taximestristul a fost ucis de un client, în timp ce se afla la serviciu. Taximetristul a murit după ce a fost înjunghiat în gât.

Un taximetrist a fost înjunghiat pe strada Munteniei din Timişoara, zona Bucovina, de un client, în zona gâtului. El a murit pe loc. Poliţiştii fac verificări la faţa locului pentru a afla cum s-a produs acest incident”, a spus Drăghicioiu. Ea a afirmat că poliţiştii nu au un deocamdată un suspect în acest caz.

Purtătorul de cuvânt a afirmat că taximetristul a reuşit să iasă din maşină după ce a fost înjunghiat, fiind văzut de o femeie care trecea în acel moment pe stradă.

„Taximetristul a ieşit din maşină având sânge pe haine şi s-a prăbuşit lângă automobil, după ce a fost înjunghiat. O femeie care trecea în acel moment pe stradă a văzut şi a anunţat Poliţia. Ancheta Poliţiei este în desfăşurare, luăm în calcul ca autorul să fie un client nemulţumit„, a declarat Drăghicioiu, potrivit Mediafax.

Cel mai probabil, bărbatul a fost înjunghiat cu un cuţit, însă deocamdată arma crimei nu a fost găsită.

Ea a afirmat că poliţiştii nu au un deocamdată un suspect în acest caz, însă Poliţia a instituit filtre în Timişoara.

Directorul Serviciului de Ambulanţă Timiş, Iancu Leonida, a declarat că în momentul în care a ajuns echipajul de urgenţă la faţa locului taximetristul era deja decedat.

„Un singur echipaj de urgenţă cu medic a mers la faţa locului. În momentul în care a ajuns, taximetristul era deja decedat pentru că plaga era la nivelul gâtului cu lezarea vaselor mari. I-a fost secţionată artera carotidă. Moartea s-a produs foarte rapid. Chiar şi dacă era un medic acolo, era foarte greu de salvat, dacă nu imposibil”, a spus Iancu Leonida.