Taximetrist înjunghiat în plină stradă de un client

Un taximetrist din Constanţa a ajuns la spital, miercuri dimineaţă, după ce a fost înjunghiat de un client în momentul în care acesta i-a cerut să îi plătească pentru cursă. Atacatorul, care a reuşit apoi să fugă, este căutat de poliţişti.

29 mai 2013, 06:21
Taximetrist înjunghiat în plină stradă de un client

Poliţiştii constănţeni spun că incidentul s-a petrecut în jurul orei 05.15 şi nu ar fi vorba despre un jaf, şi de un conflict izbucnit între taximetrist şi clientul pe care l-a transportat la o adresă din municipiul Constanţa.

Potrivit Mediafax, şoferul le-a spus anchetatorilor că după ce şi-a dus clientul la destinaţie în momentul în care i-a comunicat preţul acesta l-a atacat cu un cuţit sau cu un briceag, lovindu-l peste mâini şi faţă, după care a fugit.

Taximetristul, în vârstă de 61 de ani, şi-a anunţat colegii, iar dispeceratul societăţii la care este angajat a alertat autorităţile prin 112. O ambulanţă l-a transportat pe bărbatul rănit la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, medicii stabilind că rănile pe care le are nu sunt grave, astfel că nu a fost necesară internarea acestuia.

Poliţiştii au declanşat o anchetă şi speră ca în scurt timp să îl găsească pe atacator.