Taxă pentru şoferii care vor circula pe autostrada Piteşti-Constanţa. Ponta: Nu va fi mare VIDEO

Şoferii care vor circula pe autostradă între Piteşti şi Constanţa vor fi obligaţi să achite o taxă, iar din banii astfel colectaţi vor fi acoperite costurile de modernizare a centurii de sud a Capitalei, reiese din declaraţiile premierului Victor Ponta. Premierul motivează introducerea taxei prin faptul că autostrada nu va fi construită pe bani publici, ceea ce înseamă că toate cheltuielile trebuie să fie amortizate.

22 aug. 2013, 10:45
Taxă pentru şoferii care vor circula pe autostrada Piteşti-Constanţa. Ponta: Nu va fi mare VIDEO

Autostrada Piteşti- Constanţa va fi cu taxă„, a declarat Victor Ponta. Premierul a anunţat că dacă nu vor exista contestaţii, lucrările la legătura dintre cele două autostrăzi vor începe în noiembrie şi se vor încheia în doi ani, potrivit România TV.

Citeşte şi Statul plăteşte milioane de lei anual pentru paza autostrăzilor, hoţii îşi fac în continuare de cap

Victor Ponta şi Sorin Oprescu s-au deplasat pe centura Capitalei pentru a găsi soluţii de fluidizare a traficului.

Să vă dau şi vestea proastă. Centura Sud se face, dar nu se face din banii noştri şi va fi cu taxă, adică va fi de la Piteşti până la Constanţa. Adică eu vă zic adevărul, că după o să ziceţi cum e cu taxa. Nu va fi mare taxa, aşa am gândit şi eu. Piteşti-Constanţa, intri la Piteşti şi te dai jos la Constanţa, dar va fi cu taxă„, a declarat Ponta.

Citeşte şi Ponta îi va trimite luni dimineaţa lui Băsescu noua propunere pentru Transporturi