Tatăl Micăi de la Abracadabra, RĂVĂŞIT de durere. „Nu sunt pregătit să-mi îngrop copilul” VIDEO

Dispariţia prematură a Micăi de la Abracadabra a căzut ca un trăsnet peste familia şi apropiaţii tinerei de doar 31 de ani, dar şi peste cei care o urmăreau când era doar o copilă, în show-ul "magicianului" Marian Râlea. Tatăl tinerei, Toni Niculescu, este sfârşit de durere şi cu greu îşi găseşte cuvintele. Sicriul cu trupul neînsufleţit al Micăi, pe numele ei real Michaela Niculescu, a fost depus la Biserica Sfântul Gheorghe, din Calea Plevnei, unde cei care doresc îi pot aduce un ultim omagiu.

RomaniaTV.net
15 mart. 2013, 13:15
Tatăl Micăi de la Abracadabra, RĂVĂŞIT de durere. „Nu sunt pregătit să-mi îngrop copilul” VIDEO

Mica de la Abracadabra a părăsit prea devreme această lume, iar în urma ei rămân de neconsolat părinţii, iubitul şi prietenii prinţesei blonde care în anii ’90. Tatăl fetei, care a murit la doar 31 de ani, după ce a fost diagnosticată cu ciroză hepatică, este răvăşit de durere şi rezistă cu greu tuturor formalităţilor care au rămas de îndeplinit până la înmormântarea de duminică, de la Cimitirul Andronache.

Nu sunt pregătit să-mi îngrop copilul… E greu, e foarte greu„, spune Toni Niculescu, cu vocea gâtuită de lacrimi.

Părinţii Micăi, iubitul şi prietenii, printre care şi foştii colegi de la Abracadabra, mai pot merge la căpătâiul ei până duminică, atunci când vor avea loc funeraliile. Sicriul Micăi este depus la Biserica Sfântul Gheorghe, din Calea Plevnei.