Tatăl Micăi de la Abracadabra, MĂRTURII CUTREMURĂTOARE din spital VIDEO

Durere nesfârşită pentru părinţii şi prietenii Micăi. Fosta vedetă de la Abracadabra şi-a dat ultima suflare după ce a fost îmbrăţişată şi sărutată, pe rând, de toţi cei care o iubesc. Michaela Niculescu s-a stins la doar 31 de ani, în urma unei boli grave de ficat. Mica muncea foarte mult. Tatăl ei bănuieşte că tocmai acest stil de viaţă i-a fost fatal.

14 mart. 2013, 21:36
Tatăl Micăi de la Abracadabra, MĂRTURII CUTREMURĂTOARE din spital VIDEO

Mica de la Abracadabra a murit, joi, în urma unui şoc hemoragic prin sângerare masivă, la Spitalul Fundeni din Capitală. Aceasta era bolnavă de un an de zile, însă a preferat să nu spună nimănui de afecţiunea de care suferea.

VEZI ŞI: Mica de la Abracadabra a trimis un MESAJ TULBURĂTOR înainte să moară

Tatăl Micăi, Toni Niculescu, a vizitat-o joi la secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Fundeni din Capitală, acolo unde ea s-a stins, şi, îngenuncheat de durere, şi-a strigat dragostea fată de fiica sa. „Este unicul copil pe care îl am, n-am mai mulţi. Doresc ca toţi părinţii să se bucure de copiii lor. Nici duşmanilor nu le doresc să treacă prin ce trec eu„, a spus tatăl Micăi.

Tatăl Micăi şi un preot au fost lângă Michaela, după ce medicii au anunţat că nu mai sunt şanse pentru ea. „L-am găsit pe preot acolo în genunchi făcându-i slujba. Deja era sedată. A mai făcut încă o rugăciune, a pupat-o pe frunte, eu am pupat-o pe picioare. Mi-a zis domnul doctor: „S-a terminat vizita, mai e foarte puţin”„, a mai povestit Toni Niculescu.

Joi, foştii colegi de la Abracadabra ai Michaelei au venit la spital. Nu s-au gândit niciun moment că Mica se va duce. „Am reuşit să-i introduc pe Marian Rîlea, pe Ducu, pe Dana Rogoz, pe prietenul ei. Au intrat unul câte unul şi au ieşit cu lacrimi în ochi„, a mai spus tatăl Micăi.

Am sărutat-o pe obraz şi ne-am luat la revedere. Dumnezeu s-o odihnească„, a declarat Magicianul Marian Rîlea.

CITEŞTE ŞI: Ducu de la Abracadabra: Mica este mai deşteaptă decât noi toţi la un loc

Vestea morţii ei premature i-a şocat pe toţi cei care o cunoşteau. Mesaje induişătoare au fost lăsate pe pagina ei de Facebook.

Michaela Niculescu avea doar 31 de ani. Era frumoasă, talentată şi o avea poftă de viaţă molipsitoare. Trupul ei va fi depus la capela Sfântul Gheorghe, iar duminică va avea loc înmormântarea la Cimitirul Andronache din Capitală.