Tatăl lui Şerban Huidu şi soţia lui, TĂIAŢI pe faţă de un individ pe propria terasă VIDEO

O nouă tragedie în familia lui Şerban Huidu. Tatăl lui Huidu şi soţia lui au fost atacaţi luni seara chiar pe terasa pe care o deţin în Sectorul 4 al Capitalei. Cei doi au fost duşi de urgenţă la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Florin Huidu a fost tăiat pe faţă, iar soţia lui are o ureche tăiată, după un conflict cu un client recalcitrant.

23 iul. 2013, 09:05
Tatăl lui Şerban Huidu şi soţia lui, TĂIAŢI pe faţă de un individ pe propria terasă VIDEO

Tatăl lui Şerban Huidu şi soţia lui au fost atacaţi luni seara de un bărbat de 36 de ani care, după ce a consumat mai multe băuturi alcoolice pe terasa deţinută de familia fostului prezentator TV în Sectorul 4, a refuzat să achite nota de plată.

Potrivit România TV, individul a spart un pahar şi, cu un ciob, a atacat-o iniţial pe soţia fostului membru PPDD, căreia i-a tăiat o ureche, însă Florin Huidu a intervenit şi atunci a fost tăiat pe faţă.

Tatăl lui Şerban Huidu şi soţia lui au fost internaţi, luni, la Spitalul de Urgenţă „Bagdasar-Arseni” din Capitală, tatăl fostului prezentator având mai multe plăgi tăiate la faţă, la coloana cervicală şi la o mână, iar mama fiind tratată ambulatoriu.

„Tatăl lui Huidu a fost adus la spital luni, la ora 16.30, şi a fost internat cu plăgi tăiate la nivelul feţei, coloanei cervicale şi la deget. Starea lui era gravă, mai ales că avea hemoragie puternică. A fost operat. Acum este stabil, va mai rămâne internat probabil două-trei zile”, a declarat Anda Mihai, medic chirurgie plastică la „Bagdasar-Arseni”, citată de Mediafax.

„Sub nicio formă nu are legătură activitatea politică cu ce a păţit. Îmi pare rău pentru ce a păţit. Cred că vorbim de un psihopat și în zonă cred că mai sunt și alții. Trebuie să-ți aperi soția și când cineva deja te taie nu mai ai ce negocia cu el… încerci să te aperi. Florin cred că a reacționat cum trebuia. După părerea mea e mare semnal de alarmă”, a declarat Sorin Ovidiu Bălan, apropiat al lui Florin Huidu.

Agresorul a fost reţinut rapid de poliţişti pentru 24 de ore, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală gravă.