Tanti Rica, ademenită cu băutură în pădure. O bătrână din Prahova, violată de două ori VIDEO

Băutura merge mână în mână cu sexul pe uliţele satelor din România, cu condiţia ca alcoolul să nu fie din belşug, astfel încât să afecteze un posibil viol. O bătrână dintr-o comună prahoveană a fost violată de două ori de un consătean. A treia oară violul nu a fost dus la bun sfârşit, întrucât violarotul era prea beat. Vecinele o acuză pe bătrână că pică în capcana „violatorului” pentru că acesta o ademeneşte cu băutură.

RomaniaTV.net
13 iun. 2012, 10:30
Tanti Rica, ademenită cu băutură în pădure. O bătrână din Prahova, violată de două ori VIDEO

Tanti Rica povesteşte cu lux de amănunte cum a fost violată de către un consătean, de trei ori, fapt luat la cunoştinţă şi de poliţia locală, informează voxpopuli.ro.

Vecinele spun însă că femeia a cam mers de bună voie la viol, întrucât presupusul violator o „momea” pe aceasta cu băutură.

„Prima dată mi-a spart geamul şi a intrat peste mine şi m-a luat cu el în pădure că a zis că mă taie cu cuţitul. M-a violat în pădure”, a spus tanti Rica.

A doua oară „violul” s-a petrecut tot în pădure.

A treia oară violul nu ar mai fi avut loc, potrivit unei vecine, întrucât „violatorul” era prea beat. „Eu ştiu că au fost două violuri. Că nu au fost trei, că la un moment dat a fost beat şi nu a putut să facă nimic. El o momeşte că are băutură, că le cam bea. Eu i-am zis să nu se mai ducă” a spus vecina lui Tanti Rica.

Tanti Rica recunoaşte că nu bea decât bere. „Eu nu beau, am numai suc aici. Mai beau, dar cumpăr de la magazin de la Veluţa. Un bidon de bere. Iau pe banii mei, făi Iulico”, i-a replicat bătrâna vecinei băgăcioase.