Tânăr de 19 ani, bătut şi violat în Penitenciarul Timişoara

Un deţinut în vârstă de 19 ani a fost bătut cu bestialitate şi violat de alţi trei colegi de celulă în penitenciarul din Timişoara, în noaptea de duminică spre luni. Tânărul a fost transportat la spital, iar conducerea penitenciarului spune că dacă declaraţia tânărului se confirmă va fi demarată o anchetă.

26 feb. 2013, 08:37
Tânăr de 19 ani, bătut şi violat în Penitenciarul Timişoara

Tânărul de 19 ani era deţinut, în arest preventiv, la Penitenciarul Timişoara, potrivit opiniatimisoarei.ro. El împărţea celula cu alţi trei deţinuţi. Luni dimineaţă, unul dintre gardieni l-a gasit pe băiat bătut măr şi plin de sânge.

Acesta a povestit că a fost agresat de ceilalţi trei, lovit cu pumnii şi cu picioarele şi violat. Gardienii l-au luat şi l-au dus sub escortă la Spitalul Municipal Timişoara pentru îngrijiri.

„Un tânăr de 19 ani a fost agresat în cursul nopţii, dimineaţa a raportat. El a fost dus la spital şi, dacă se confirmă, vom proceda la o ancheta internă să vedem dacă angajaţii şi-au îndeplinit corespunzător atribuţiile de serviciu şi, evident, se va depune plangere penală”, a declarat directorul Penitenciarului Timişoara, Ioan Bala.