Tânăr băut prins la volan fără permis a fugit de poliţişti şi s-a ascuns în podul unei case

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din judeţul Suceava este cercetat după ce a fost prins în trafic de poliţişti în timp ce conducea băut şi fără să aibă permis auto, dar a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor şi s-a ascuns în podul unei case.

RomaniaTV.net
17 feb. 2013, 12:20
Tânăr băut prins la volan fără permis a fugit de poliţişti şi s-a ascuns în podul unei case

Potrivit Poliţiei judeţene Suceava, o patrulă de poliţie care se afla, duminică dimineaţă, în comuna Horodnic de Sus, a solicitat unui şofer care conducea un autoturism înmatriculat în străinătate pe DN 2 E să oprească.

Şoferul nu a oprit însă la semnalele poliţiştilor, astfel că oamenii legii au pornit în urmărirea autoturismului. După aproximativ 400 de metri, tânărul a abandonat maşina în faţa unei locuinţe şi, profitând de faptul că poarta era deschisă, a intrat într-o anexă a locuinţei şi s-a ascuns.

Poliţiştii l-au găsit pe tânăr în podul anexei locuinţei respective.

În urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că tânărul avea o alcoolemie de 0,24 mg/l alcool în aerul expirat, iar poliţiştii au constatat că acesta nu are permis de conducere.

Tânărul este cercetat penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană ce nu posedă permis de conducere.