Tânăr băcăuan, băgăt în spital de un şofer băut

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna băcăuană Corbasca, a ajuns la spital în urma unui accident provocat de un şofer băut, care a intrat cu maşina într-un stâlp de electricitate, apoi a fugit de la locul faptei.

RomaniaTV.net
29 sept. 2012, 14:50
Tânăr băcăuan, băgăt în spital de un şofer băut

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, tânărul rănit se afla în maşina condusă de şoferul băut, un bărbat de 25 de ani, care a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp de electricitate de pe marginea drumului. Ulterior, şoferul a fugit de locul accidentului produs în comuna băcăuană Corbasca.

„În urma sesizării primite, agenţii de la Poliţia Rutieră au întreprins o serie de acţiuni în urma cărora, la scurt timp, a fost identificat şi şoferul maşinii implicate în accident. S-a recurs la testarea şoferului cu aparatul etilotestltest, rezultatul fiind de 0,49 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În ceea ce priveşte victima accidentului, aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău”, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducerea unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.