Talentul se moşteneşte în familia lui Ilie Năstase. Vezi ce aptitudini au fiicele lui VIDEO

Fata cea mică a lui Ilie Năstase are înclinaţii artistice. Emma dansează, desenează şi cântă. Iar mama ei o încurajează să-şi urmeze pasiunile. Amalia Năstase se preocupă îndeaproape de educaţia celor două fetiţe şi încearcă să se implice şi ea în activităţile copiilor.

30 apr. 2013, 13:55
Talentul se moşteneşte în familia lui Ilie Năstase. Vezi ce aptitudini au fiicele lui VIDEO

La doar 6 ani, fiica cea mică a tenismenului Ilie Năstase, urmează mai multe cursuri pentru a-ţi dezvolta talentele, potrivit România TV. „Emma danseaza, desenează. Are un profesor care vine în fiecare miercuri la ea”, a declarat Amalia Năstase.

Amalia Năstase mărturiseşte că cele două fetiţe adoră plimbările în parc, unde ies cu mama lor aproape în fiecare zi. Şi sărbătorile Pascale sunt un bun prilej pentru distracţie. Deşi nu găteşte mâncărurile tradiţionale, Amalia Năstase păstrează totuşi un obicei. „Vopsim ouăle, este distractiv. Va veni şi iepuraşul. Va veni cu haine noi”, a mai spus aceasta.

Dacă Emma este o mică artistă, fata cea mare a lui Iline Năstase, Alessia, a moştenit ceva din talentul tatălui, pentru că este pasionată de sporturi.