SUTIENUL mortal: Vezi ce poate ascunde o femeie într-un DECOLTEU GENEROS FOTO

Cu toate că pare un simplu sutien, articolul de îmbrăcăminte de mai jos poate face diferenţa dintre viaţă şi moarte, acesta având posibilitatea de a fi folosit drept ascunzătoare pentru un pistol. Astfel, cu toate că pot da împresia că vor să se dezbrace, femeile au şansa să ajungă la arma care îi poate proteja de un agresor.

07 mai 2013, 14:31

Convenţia Asociaţiei Naţionale a Armelor din America (NRA), ce a avut loc în cursul zilei de sâmbătă în oraşul Houston, a prezentat o serie de invenţii inedite din industria armelor, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Topul celor mai sexy VEDETE surprinse FĂRĂ SUTIEN, cu sânii la vedere, în public GALERIE FOTO

O companie americană a dezvelit conceptul unui sutien revoluţionar, care poate salva viaţa multor femei care îl poartă. Astfel, cu toate că pare un simplu articol de lenjerie intimă, el ascunde în interior o armă, chiar dacă oferă un decolteu generos, care poate lua ochii agresorilor. Suportul pentru armă poate fi prins de orice sutien şi este vândut în America cu suma de 40 de dolari.

Citeşte şi DESCOPERIRE ŞOCANTĂ: Ce rişti dacă PORŢI sutien FOTO

„Doar ridicaţi tricoul cu o mână şi trageţi de pistol cu cealaltă”, sunt simplele instrucţiuni de folosire care vin cu această invenţie cu care producătorii încearcă să atragă mai multe persoane de sex feminin în acest domeniu destinal mai mult bărbaţilor.