Sute de români, păcăliţi de o agenţie de turism. Au rămas şi fără vacanţă, şi fără banii de concediu

Noua ofertă de turism: dai banii agenţiei, dar rămâi acasă. Tot mai mulţi români sunt păcăliţi de cei care le promit vacanţe de neuitat. Recent, sute de oameni au fost înşelaţi de o agenţie din Bucureşti.

07 aug. 2013, 12:55
Sute de români, păcăliţi de o agenţie de turism. Au rămas şi fără vacanţă, şi fără banii de concediu

Mai mulţi români ar fi trebuit să aibă o vacanţă de vis în Europa, însă acum trebuie să dea declaraţii la poliţie şi să încerce să îşi recupereze banii plătiţi pe excursii, potrivit România TV.

Agenţia „Flamingo Tours” promitea sejururi foarte atractive la preţuri mult sub cele ale pieţei, astfel că sute de persoane şi-au rezervat excursii pentru concendiu. Cu câteva zile înainte de a pleca în vacanţă oamenii s-au trezit că biletele de avion nu le-au fost rezervate, rezervările de la hoteluri nu au fost plătite, iar la agenţia „Flamingo Tours” nu mai răspundea nimeni la telefon.

Păgubiţii au deschis o pagină de Facebook pentru a discuta cum să acţioneze în judecată această firmă sau cum îşi pot recupera banii de la firma de asigurări.

Nu este prima oară când se întâmplă acest lucru. Şi anul trecut, agenţia „Dream Travel” a convins câţiva oameni, după ce a organizat câteva vacanţe la preţuri foarte bune, să cumpere câteva pachete turiste. După ce oamenii au plătit, agenţia a intrat în insolvenţa, iar angajaţii au fugit cu banii clienţilor.

CITEŞTE ŞI: Turişti ÎNŞELAŢI de o agenţie de turism din Capitală. Vezi cum le-au fost DISTRUSE vacanţele