Fratele lui Dumitru Sechelariu: A murit în somn. A vrut să-şi ceară iertare de la trei oameni VIDEO

Un oraş întreg, în doliu pentru Dumitru Sechelariu. În Bacău, sute de oameni vin, rând pe rând, să îşi ia adio. Sicriul cu trupul neînsufleţit este depus la Academia de Tenis fondată de omul de afaceri.

RomaniaTV.net
18 feb. 2013, 13:06
Fratele lui Dumitru Sechelariu: A murit în somn. A vrut să-şi ceară iertare de la trei oameni VIDEO

Prieteni, parteneri de afaceri, foşti angajaţi, dar şi oameni de rând au mers să ducă o floare şi să aprindă o lumânare la căpătâiul lui Dumitru Sechelariu.

Trupul neînsufleţit al lui Dumitru Sechelariu a fost depus la Academia de Tenis înfiinţată de fostul primar.

„A murit în somn. A vrut să-şi ceară iertare de la trei oameni din România: Viorel Hrebenciuc, Gigi Becali şi primarul Stavarache. A realizat în ultimele clipe că a greşit şi el faţă de aceştia. A discutat cu Viorel Hrebenciuc, Gigi Becali, fiind plecat în Dubai, a vorbit prin intermediar, cu primarul Stavarache n-a reuşit să vorbească. Probabil că aceşti oameni îl vor ierta”, a declarat fratele lui Dumitru Sechelariu, Sergiu Sechelariu.

Înmormântarea va avea loc marţi. Fostul primar are deja un monument funerar şi va fi îngropat alături de tatăl său.

Dumitru Sechelariu a murit la Viena în urma unor complicaţii la plămâni şi la coloană.  Dumitru Sechelariu a condus Bacăul două mandate, din 1996 până in 2004. În urma lui au rămas soţia şi patru copii: un băiat şi trei fete.