Susan Boyle, bunicuţa de la Britain’s Got Talent, de nerecunoscut. Vezi cum arată acum

Susan Boyle (51 de ani) s-a făcut remarcată la concursul Britain's Got Talent în 2009, când a uimit o lume întreagă cu vocea ei de mezzosoprană. Cu toate că a pierdut concursul, clasându-se pe locul II, Susan a rămas marea căştigătoare. Primul ei album a fost lansat în noiembrie 2009, devenind cel mai bun material discografic de debut al unei cântăreţe.

RomaniaTV.net
18 oct. 2012, 19:57

Susan Boyle s-a făcut remarcată la Britain’s Got Talent nu numai vocii sale incredibile, ci şi aspectului de bunicuţă. Îmbrăcată într-o rochie demodată şi cu un aspect neîngrijit, Susan şi-a făcut astfel apariţia în faţa juriului concursului. La vederea ei, toată lumea a râs, apoi, femeia a început să cânte. După doar câteva secunde, sala era în picioare, iar juriul a rămas cu gura căscată, la propriu.

Acum, la trei ani de la acel moment, Susan Boyle este de nerecunoscut. Bunicuţa neîngrijită s-a transformat într-o adevărată doamnă. Şi-a tuns, vopsit şi coafat părul grizonat, şi-a pensat sprâncenele stufoase şi schimbat stilul vestimentar.