SURPRIZĂ Un al doilea glonţ a fost găsit în camera în care s-a împuşcat Adrian Năstase

Adrian Năstase s-a împuşcat miercuri seara în locuinţa sa din Strada Zambaccian. Glonţul tras miercuri seară de fostul premier a fost găsit de anchetatori în tocul uşii camerei în care Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, informează România TV. Anchetatorii au mai făcut o descoperire surpriză, în aceeaşi cameră: un al doilea glonţ tras cu ceva zile înainte.

RomaniaTV.net
21 iun. 2012, 09:29
SURPRIZĂ Un al doilea glonţ a fost găsit în camera în care s-a împuşcat Adrian Năstase

Descoperire surpriză făcută de anchetatori în încăperea în care Adrian Năstase a încercat să se sinucidă. În urma
expertizei, anchetatorii au găsit şi un al doilea glonţ tras în aceeaşi cameră, despre care susţin că nu a fost tras miercuri, ci cu câteva zile înainte de tentativa de sinucidere a lui Adrian Năstase. În acest moment, anchetatorii nu pot estima cu exactitate când a fost tras.

Glonţul cu care Adrian Năstase a încercat să se sinucidă a intrat prin gât şi a ieşit din corp şi s-a înfipt în uşa camerei în care Adrian Năstase a încercat să se sinucidă.

Potrivit România TV, anchetatorii au găsit şi un al doilea glonţ tras cu aceeşi armă cu care Andrian Năstase a încercat să se sinucidă. Surse din rândul anchetatorilor spun că glonţul a fost tras cu câteva zile înainte de tentativa de sinucidere de miercuri, dar deocamdată nu pot preciza exact când.

Din primele cercetări reise că fostul premier s-a gândit la suicid înainte de verdictul instantei. Adrian Năstase îşi pregătise încă de miercuri după-amiză, cu câteva ore înainte de venirea poliţiştilor, arma. Pistolul cu care s-a împuşcat Adrian Năstase fusese luat din camera de arme şi dus la el în birou şi era încărcat.