Surpriză de 60 milioane de euro. Golgeterul Falcao va semna cu o echipă de liga a doua

Canalul spaniol de televiziune La Sexta a anunţat că golgeterul columbian Radamel Falcao, de la Atletico Madrid, se va transfera la AS Monaco, grupare care i-a activat clauza de reziliere, în valoare de 60 de milioane de euro. Fotbalistul curtat intens de Chelsea va avea în Principat un salariu anual de 10 milioane de euro.

10 mai 2013, 08:43
Surpriză de 60 milioane de euro. Golgeterul Falcao va semna cu o echipă de liga a doua

Chelsea şi Real Madrid s-au bătut pe achiziţionarea atacantului columbian Radamel Falcao, de la Atletico Madrid, însă destinaţia fotbalistului este una dintre cele mai neaşteptate.

Conform televiziunii spaniole La Sexta, Falcao s-a înţeles cu liderul ligii secunde din Franţa, AS Monaco, unde va încasa un salariu anual de 10 milioane de euro.Tocmai salariul a fost cel care a blocat negocierile dintre Real Madrid şi agentul jucătorului, gruparea de pe Bernabeu nefiind de acord să îi plătească o astfel de sumă, pe lângă clauza de reziliere, în valoare de 60 milioane euro.

AS Monaco i-a satisfăcut însă toate aceste pretenţii fotbalistului în vârstă de 27 de ani şi care a marcat 26 de meciuri în 31 etape din Primera Division, în acest sezon.

Potrivit presei franceze, patronul lui AS Monaco, rusul Evghenevic Ribolovlev, intenţionează să investească în fotbal, în noul sezon, nu mai puţin de 200 de milioane de euro.