Supravieţuire MIRACULOASĂ. A fost lovit de tren, dar a scăpat cu viaţă

Un bărbat din Brăila a supravieţuit ca prin minune după ce a fost lovit de tren, la faţa locului intervenind un echipaj de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, specializat în operaţiuni de descarcerare.

RomaniaTV.net
05 aug. 2013, 11:54
Supravieţuire MIRACULOASĂ. A fost lovit de tren, dar a scăpat cu viaţă

Florin B., de 38 de ani, aflat în stare de ebrietate, s-a angajat în traversarea liniei de cale ferată din zona podului de la Şoseaua Râmnicu Sărat şi nu a observat trenul se apropia cu viteză, astfel că a fost lovit în plin, scrie Agerpres.

Bărbatul a fost rănit grav de tren, dar a supravieţuit impactului, fiind diagnosticat cu fractură deschisă a femurului stâng şi multiple traumatisme la nivelul membrelor superioare, precum şi la nivelul toracelui.

Personalul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Brăila a fost solicitat să acorde primul ajutor unui bărbat care, aflat în stare ebrietate, s-a încumetat să traverseze calea ferată fără să se asigure.

„Ambulanţa a fost solicitată să acorde primul ajutor unui bărbat de 38 de ani, care fiind în stare de ebrietate a traversat fără să se asigure calea ferată pe podul din zona străzii Râmnicu Sărat şi a fost lovit de tren”, a declarat managerul SAJ Brăila, Viorica Uscatu.

La faţa locului a sosit o ambulanţă cu medic, precum şi echipa de descarcerarea de la ISU Brăila, bărbatul fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila.