Superputeri care te fac o mamă bună

Nu încape îndoială că o femeie, imediat ce devine mamă, capată nişte puteri de-a dreptul magice.

RomaniaTV.net
19 dec. 2012, 21:29
Superputeri care te fac o mamă bună

Indiferent dacă ai unul sau 10 copii, tot vor fi lucruri care te vor lua prin suprindere. Şi cu toate astea, este aproape imposibil să nu găseşti soluţii. De aceea am putea spune, fără doar şi poate, că mamele au nişte superputeri, o baghetă magică ce face lucrurile să funcţioneze.

Iată câteva superputeri pe care doar mamele le au. Ţie care ţi se potrivesc?

Mămica insomnie

Mamele au această abilitate incredibilă de a petrece zile şi uneori chiar săptămâni fără un somn normal.

Auz supersonic

Ţi s-a întâmplat vreodată să auzi ceva ce nimeni altcineva din încăpere nu a putut auzi, dar tu eşti sigură că e ceva legat de copilul tău? Ai alergat în camera lui şi ai descoperit că era pe jos, căzuse din pat? Atunci ai superputerea auzului fin, supersonic.

Telepatia

Să ai simţuri telepatice nu este de domeniul SF-ului. De câte ori nu ţi-ai dat seama că bebeluşul tău are scutecul plin, fără ca măcar să-l verifici? De câte ori nu ţi-ai dat seama că îi este rău la câteva minute după ce l-ai lăsat la creşă sau cu bona? Ei bine, telepatia funcţionează mai bine ca niciodată după ce ai devenit mamă.

Schimbarea formelor

Cunoaşteţi foarte bine proprietăţile supereroilor din filme care îşi schimbă formele în aşa fel încât noua structură să-i priască într-o acţiune. Uitaţi-vă la fotografiile din timpul sarcinii şi veţi vedea tot felul de transformări şi schimbări ale formelor voastre, toate pentru a pregăti una dintre cea mai nobile acţiuni a umanităţii: naşterea unui copil.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro