Superofertă de la Londra. Cazare în taxi, pe durata Olimpiadei

Taximetriştii britanici sunt îngroziţi de traficul care va fi în Londra pe durata JO 2012. Unul dintre ei şi-a transformat maşina în loc de dormit şi cere 50 de lire sterline pentru o noapte de cazare.

RomaniaTV.net
19 iul. 2012, 11:26
Superofertă de la Londra. Cazare în taxi, pe durata Olimpiadei

Mulţi turişti aleg Londra ca destinaţie turistică pe durata Jocurilor Olimpice (27 iulie – 11 august), însă preţurile prohibitive de cazare la hoteluri îi îndeamnă să mediteze încă asupra locurilor unde vor dormi. Un şofer de taxi din capitala Marii Britanii a hotărât să rezolve această dilemă şi este de aşteptat ca şi alţi taximetrişti să-i urmeze exemplul.

Speriat de traficul infernal care va fi în Londra pe durata JO 2012, când vor exista inclusiv benzi speciale pentru VIP-uri, David Weekes a hotărât să-şi pună maşina la dispoziţie celor care vor să doarmă în ea, preţul unei nopţi de „cazare” fiind stabilit la 50 de lire sterline. El a înlocuit scaunele maşinii cu un pat confortabil, peste care a aşternut o pătură Union Jack.

Dealtfel, sute de taximetrişti au protestat săptămâna aceasta în faţa Parlamentului, faţă de instituirea benzilor speciale de circulaţie, pentzru VIP-uri, care ar îngreuna traficul pentru persoanele obişnuite.