„Sunt un mic ticălos 2”, lider în box office-ul românesc de weeekend

Filmul "Sunt un mic ticălos 2" (Despicable Me 2) este liderul în box office-ul românesc de weekend, cu încasări echivalente de 573.657.

12 iul. 2013, 08:27
„Sunt un mic ticălos 2”, lider în box office-ul românesc de weeekend

„Sunt un mic ticălos 2” (Despicable Me 2) a fost vizionat de 30.387 de telespectatori în prima săptămână din luna iulie. Filmul de animaţie realizat integral în Franţa, pentru studiourile Universal, prezintă noile aventuri ale Gru alături de simpaticii Minioni.

Pe poziţia a doua se află filmul „Legenda călăreţului singuratic” (The Lone Ranger), cu venituri de 377.578 lei şi 19.871 spectatori. Ultima producţie în care apare Johnny Depp este cea de-a patra adaptare cinematografică a poveştii americane despre un justiţiar anonim şi acolitul său fidel, amerindianul Tonto.

Citeşte şi Johnny Depp, la un PAS de MOARTE. Ce a păţit actorul pe platoul de filmări VIDEO

Liderul de weekendul trecut, „Ziua Z: Apocalipsa 3D”, s-a clasat de data aceasta pe locul al treilea, cu incasari de 269.323 de lei si 12.079 de spectatori. Cel mai recent film al lui Brad Pitt este un thriller al cărui protagonist, angajat la ONU, este nevoit să străbată întreaga lume într-o cursă contraconometru pentru o opri o epidemie care răstoarnă guverne şi ameninţă să elimine rasa umană.

Pe locul al patrulea in box office-ul romanesc s-a situat „Now You See Me: Jaful perfect„, care a avut incasari de 201.227 de lei si 10.035 de spectatori.  „Now You See Me: Jaful perfect” este povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzionisti din lume. Membrii acesteia jefuiesc afaceristi corupti in timpul reprezentatiilor si isi rasplatesc publicul cu banii furati. Agentii FBI sunt pe urmele lor, insa iluzionistii sunt, surprinzator, mereu cu un pas inaintea legii.

Pe locul al cincilea se regaseste „Man of Steel: Eroul„, care a avut incasari de 172.030 de lei si 7.832 de spectatori. „Man of Steel: Eroul” este ultima adaptare a poveştii lui Superman, cel mai popular şi iubit personaj din toate timpurile.