„Sunt o victimă a drogurilor”. Vezi ce actriţă celebră şi-a recunoscut dependenţa la TV

Ultima perioada nu a fost cea mai buna pentru Lindsay Lohan, care "a vizitat" sectiile de politie si salile de judecata mai des ca oricand. Invitata la un celebru talk show american, actrita a facut fata cu brio intrebarilor prezentatorului, vorbind despre viitoarele proiecte, dependentele ei si dezalcoolizare.

10 apr. 2013, 17:56
„Sunt o victimă a drogurilor”. Vezi ce actriţă celebră şi-a recunoscut dependenţa la TV

De cativa ani, Lindsay Lohan tine prima pagina a tabloidelor din cauza scandalurilor în care a fost implicată şi mai puţin datorită fimelor în care a jucat. Vedeta a fost internata de mai multe ori in centrele de dezalcoolizare din cauza problemelor cu dependenta de alcool si droguri.

Recent, un judecator a decis sa o trimita din nou la dezalcoolizare pentru trei luni si, cu toate ca au circulat numeroase zvonuri cum ca ar incerca sa scape de sentinta fugind in America de Sud, aceasta a aparut zambitoare la un interviu saptamana aceasta. Dupa ce a facut cateva glume cu prezentatorul, Lindsay a inceput sa planga in hohote atunci cand a vorbit despre problemele pe care le are cu alcoolul si drogurile, potrivit perfecte.ro.

„Sunt o victima a drogurilor. Sunt o tinta. Am fost intotdeauna. Dar imi asum responsabilitatea”, a spus Lindsay Lohan.