„Sultanul” Radu Mazăre a defilat din nou pe un car alegoric, la Mamaia VIDEO

150.000 de turişti au fost pe litoral, în cel mai aglomerat weekend din acest sezon. După ce au stat ca sardelele pe plajă, oamenii s-au înghesuit în cluburi. În staţiunea Mamaia, primarul din Constanţa a fost cel care a pornit petrecerea. Radu Mazăre a defilat din nou în staţiunea Mamaia pe un car alegoric, el fiind îmbrăcat ca un sultan, după ce săptămâna trecută a participat la aceeaşi paradă costumat în spartan.

RomaniaTV.net
15 iul. 2012, 08:26
„Sultanul” Radu Mazăre a defilat din nou pe un car alegoric, la Mamaia VIDEO

Plajele par să fi devenit neîncăpătoare în acest sfârşit de săptămână. În dorinţa de a lua tot bronzul într-o singură zi, oamenii abia dacă s-au dat duşi de pe plajă. Apa mării a avut 27 de grade şi a fost numai bună. Cel mai mare pericol în aceste zile, sunt razele ultraviolete, însă unii ignoră cu desăvârşire pericolul arsurilor solare.

O zi petrecută pe plajă costă cel puţin 15 lei, preţul unui şezlong. Pentru turiştii cu dare de mână şi amatori de senzaţii tari, întreprinzătorii au pregătit plimbări cu skijetul, cu banana şi cu vaporaşul.

După apusul soarelui, atmosfera pe Litoral este la fel de încinsă ca peste zi. Staţiunea Mamaia vibrează de muzică, iar primarul Radu Mazăre a dat tonul distracţiei.

Primarul Constanţei a anunţat dinainte că se va implica serios în program.

Astăzi (sâmbătă n.r.) sunt sultan. Va fi o noapte de foc în Mamaia. Toată lumea poate să participe, ne vom întâlni cu toţi turiştii care se plimbă pe faleza şi ne vom întâlni cu toţi clubiştii care sunt în cluburi noaptea. Weekend de weekend va avea loc asemenea distracţie la Mamaia. Tematica este obligatoriu legată de fete pentru că e cel mai frumos lucru pe care îl avem în România„, a declarat Radu Mazăre.