Sulfina Barbu: Nu mă aşteptam la decizia Curţii. Poate ar trebui invalidate şi alegerile locale

Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, joi, că nu se aştepta la decizia Curţii Constituţionale, precizând că punerea sub semnul întrebării a listelor electorale ar trebui să atragă după sine şi invalidarea alegerilor locale.

RomaniaTV.net
02 aug. 2012, 14:08
Sulfina Barbu: Nu mă aşteptam la decizia Curţii. Poate ar trebui invalidate şi alegerile locale

„Nu mă aşteptam la o asemenea decizie. Din moment ce avem o listă anunţată de ministrul Administraţiei şi Internelor înainte de referendum, nu înţeleg de unde au venit aceste neclarităţi referitoare la listele electorale permanente. Dacă se pun sub semnul întrebării listele electorale permanente comunicate de MAI, dacă listele electorale permanente nu sunt reale, cred că trebuie să fie invalidate şi alegerile locale”, a precizat Sulfina Barbu, pentru Mediafax, întrebându-se unde este corectitudinea referendumului: „Acest Guvern a spus că organizează foarte corect referendumul. Unde este corectitudinea în organizarea referendumului?”

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL a spus că, în aceste condiţii, sunt puse sub semnul întrebării numărul de parlamentari, alegerile locale şi parlamentare:

„Înseamnă că se pune sub semnul întrebării şi numărul de parlamentari. Numărul de parlamentari este în funcţie de populaţia care apare pe listele permanente. Alegerile locale şi parlamentare sunt puse sub semnul întrebării”.