Stupoare la concursul lui Schwarzenegger: Un concurent avea trup de negru şi faţă de alb VIDEO

La festivalul de fitness din Spania, Arnold Classic Europe - denumit astfel după numele lui Arnold Schwarzenegger - un concurent a apărut cu un bronz artificial maroniu-negricios, dar nuanţă artificială nu i-a fost aplicată şi pe faţă.

RomaniaTV.net
15 oct. 2012, 14:42

Concurentul a apărut astfel pe scenă cu un contrast izbitor de culoare între trup şi cap, faţa lui fiind de om alb, iar trupul, de negru.

Cu toate acestea, spectacolul a mers mai departe şi concurenţii şi-au arătat muşchii -bronzaţi sau nu – în faţa publicului.

Arnold Schwarzenegger, fost guvernator de California şi legenda bodybuilding-ului, a onorat în calitate de gazdă această variantă europeană a competiţiei, inspirată de cea originală, „Arnold Classic”. Lui i s-au alăturat Jim Lorimer, un alt culturist, precum şi Rafael Santonja, preşedintele Federaţiei de Body Building (IFBB), pentru a crea versiunea europeană în 2011, scrie Daily Mail.

La bărbaţi, câştigătorul IFBB Pro Bodybuilding a fost Shawn Rhoden, iar la femei, Oksana Grişina a reuşit să o învingă pe favorita Adela Garcia.