Studenţii preferă pensiunile, în locul căminelor VIDEO

Şi studenţii sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru noul an universitar. În Timişoara, mai nou, studenţii care nu vor să stea la cămin, nu îşi mai caută gazdă sau chirie, ci aleg să stea la pensiune. Cum a avut multe cerinţe din partea studenţilor, administratorul unei pensiuni din oraş a găsit soluţia: a construit o pensiune-cămin de 3 stele special pentru ei.

RomaniaTV.net
17 sept. 2012, 06:09
Studenţii preferă pensiunile, în locul căminelor VIDEO

„Camera este dotată conform unei pensiuni de 3 stele cu aer condiţionat, baie, wireless, televizor. Absolut tot ce trebuie să fie un confort maxim”, a spus Rodica Vlad, proprietar pensiune.

În total, clădirea are 26 de camere. Toate închiriate din timp pentru noul an universitar.

„După pensiune mi-a venit idea ca tinerii să aibă condiţii similare ca acasă şi să se simtă ca într-un mediu familial, într-o pensiune care le oferă lor posibilitatea de a-şi găsi locul şi intimitatea în această pensiune-cămin”, a adăugat Rodica Vlad.

Studenţii spun că preferă să scoată o sumă mai mare de bani din buzunar, dar să locuiască la 3 stele. Şi dacă o garsonieră în Timişoara se închiriază pentru 150 de euro, atât costă lunar şi camera la pensiune.

„Am amenajat sala de mese sau sala de lectură dacă studenţii vor să o folosească în scopul acesta. Are o capacitate de 50 de locuri, avem şi evenimente aici, se mai ţin şi cursuri de perfecţionare”, a precizat proprietarul pensiunii.

„Este o atmosferă bună, iar majoritatea studenţilor vin aici pentru serviciile bune. În cameră avem televizor, aer condiţionat, un pat mare”, a spus un student străin.

În perioadele de vacanţă sau dacă vor fi plecaţi mai mult de câteva zile, studenţii au posibilitatea să închirieze doar pentru cât timp au nevoie să locuiască la pensiune.

Citeşte şi BIŞNIŢĂ cu LOCURILE DE CĂMIN. Vezi cu cât se vinde camera