Studenta criminală din Timişoara se căsătoreşte miercuri, după gratii VIDEO

Carmen Bejan, condamnată la 20 de ani, se mărită cu un traficant de droguri, proapsăt eliberat din acelaşi penitenciar. Acolo s-au şi cunoscut şi au conceput un copil, care se va naşte în luna mai.

RomaniaTV.net
10 apr. 2012, 18:53
Studenta criminală din Timişoara se căsătoreşte miercuri, după gratii VIDEO

Claudiu Şatran s-a pregătit în cel mai mic detaliu. Viitorul mire a fost la manichiură şi şi-a cumpărat un costum nou. „Normal că am emoţii. E o zi foarte importantă din viaţa mea. E o zi pe care o aştept de foarte mult timp, abia astept sa se întâmple evenimentul asta”, a declarat Claudiu Şatran.

Şi viitoarea mireasă va fi elegantă. „Are o rochie elegantă pentru femei însărcinate, a primit-o cadou de la o ruda”, a spus Pavel Bejan, tatăl miresei.

După căsătorie, cei doi vor putea petrece 24 de ore împreună în camera intimă.

„Verighete nu ne-am cumpărat încă deoarece ea nu poate să poarte verighete în penitenciar. E actul acela îndeajuns şi iubirea care ne leagă”, a spus viitorul mire.

Fetiţa lor, care se va naşte în luna mai, se va numi Alyssia şi va fi crescută de tată. Carmen Bejan va rămâne în închisoare pentru următorii 20 de ani, după ce a fost condamnată pentru că a ucis şi tranşat un bătrân, împreună cu iubitul ei de la acea vreme.