STRIGĂTOR LA CER: Micul Hercule, încurajat de tatăl lui să îşi bată fratele VIDEO

Tatăl lui Giuliano Stroe (Micul Hercule) a postat un nou film pe internet în care cei doi fii ai săi sunt încurajaţi să se bată. Sub încurajările bărbatului, cei doi copii se lovesc fără milă cu pumnii şi picioarele.

24 mai 2013, 11:53
STRIGĂTOR LA CER: Micul Hercule, încurajat de tatăl lui să îşi bată fratele VIDEO

Fraţii Stroe, băieţeii culturişti din Craiova, sunt protagonişti într-un nou videoclip apărut pe internet. De data aceasta, micuţii, costumaţi în Batman şi Spiderman, se iau la bătaie ca nişte adevăraţi adversari. Unul dintre băieţi reuşeşte să îşi imobilizeze fratele, moment în care îl loveşte şi mai tare cu pumnii.

Toată scena este filmată de tatăl lor, care râde de ei şi îi îndeamnă să fie violenţi unul cu celălalt. „Rupe-l! Sari pe el şi sparge-l!”, strigă bărbatul la cei doi fii ai săi.

Toate acestea se petrec în timp ce bărbatul este anchetat de procurori pentru că îşi supune copii la antrenamente fizice extreme.

Imaginile au fost filmate în locuinţa familiei Stroe, ocazie cu care se poate vedea că tatăl micuţilor a investit în mai multe aparate de forţă, pe care se antrenează copiii săi.

CITEŞTE ŞI: Micul Hercule, afectat de culturism. Giuliano are nevoie de mobilier special la şcoală

Într-un filmuleţ apărut tot pe internet se vede cum Micul Hercule este supus unor antrenamente extrem de dure. Acesta apare având înfăşurat în jurul gâtului şi al mâinilor un lanţ cu zale foarte mari. La celălalt capăt al lanţului este un câine pe care băiatul îl trage prin sala de antrenament. După ce face o adevărată demonstraţie şi încearcă chiar să imite atitudinea unui actor dintr-un film de acţiune, băiatul este pus de tatăl său să facă 17 tracţiuni extrem de grele pentru vârsta lui.