Străzile de pe lângă Arena Naţională vor fi monitorizate video pentru meciul România-Slovacia

Primăria Sectorului 2 va supraveghea cu 90 de camere video, amplasate în toate intersecţiile principale din zonă, toate arterele de circulaţie pe care se vor deplasa spectatorii către Arena Naţională, la meciul amical de fotbal România- Slovacia, ce se va desfăşura miercuri.

13 aug. 2013, 08:25
Străzile de pe lângă Arena Naţională vor fi monitorizate video pentru meciul România-Slovacia

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 2 remis marţi Agerpres, pentru asigurarea unor condiţii de maximă siguranţă pentru cetăţenii care locuiesc în imediata vecinătate a Arenei Naţionale, dar şi pentru buna desfăşurare a evenimentului sportiv, se va urmări respectarea regulilor de circulaţie de către toţi participanţii la trafic, impuse special în perioada meciului, şi va fi supravegheat comportamentul suporterilor înainte şi după terminarea partidei.

La finalul disputei fotbalistice vor fi monitorizate fluxurile de suporteri care vor pleca de la stadion atât de către camerele video, cât şi de patrulele auto şi pedestre ale Poliţiei Locale de sector.

În acelaşi timp, comercializarea băuturilor alcoolice în zona Naţional Arena va fi interzisă în ziua de desfăşurare a meciului, între orele 17,00 – 24,00, cu excepţia unităţilor de alimentaţie publică care au şi funcţiuni de cazare turistică şi cele care au aranjamente privind organizarea unor evenimente stabilite anterior.

Poliţiştii locali vor verifica respectarea măsurilor de interzicere a comercializării băuturilor alcoolice şi intervalul orar stabilit, iar cei găsiţi în neregulă vor fi sancţionaţi cu amenzi contravenţionale cuprinse între 500 – 1.500 lei şi suspendarea funcţionării spaţiului comercial între 10 şi 30 de zile.

Meciul amical de fotbal România Slovacia are loc înaintea partidelor cu Ungaria şi Turcia, contând în preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia.