Stolojan: Macovei acum află unde sunt sediile din ţară. Nu putem merge pe mâna Elenei Udrea

Theodor Stolojan le-a atacat duminică, la Sibiu, pe cele două contracandidate ale lui Vasile Blaga la conducerea PDL, spunând despre Monica Macovei că abia "acum află unde sunt sediile PDL din ţară", iar despre Elena Udrea că democrat-liberalii nu pot "merge pe mâna ei, în această etapă", transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
10 mart. 2013, 15:06
Stolojan: Macovei acum află unde sunt sediile din ţară. Nu putem merge pe mâna Elenei Udrea

„Doamna Macovei, este un prilej minunat pentru a cunoaşte PDL, că avem organizaţii în fiecare judeţ şi pe unde sunt sediile. Doamna Udrea este altă poveste. (…) Dânsa a condus organizaţia PDL din Bucureşti, cu rezultatele pe care le ştiţi. Nu avem niciun primar de sector în Bucureşti. Din păcate, doamna Udrea ne spune acum că a greşit că nu a candidat. Nu putem merge pe mâna ei, în această etapă”, a spus Stolojan.

Europarlamentarul Theodor Stolojan a spus că îl susţine pe Vasile Blaga pentru că a avut curaj să conducă în ultimele şase luni PDL şi pentru experienţa lui acumulată în interiorul acestui partid.

„Ce-i imputăm domnului Blaga pentru cele şase luni? Că a avut curajul să preia responsabilitatea partidului? Al doilea argument. Experienţa nu poate fi trecută cu vederea”, a subliniat Stolojan.

Preşedintele PDL Vasile Blaga îşi susţine duminică, la Sibiu, moţiunea pentru un nou mandat la conducerea PDL. Vasile Blaga este însoţit la Sibiu de Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur, Raluca Turcan, Traian Ungureanu, Andreea Paul, Marian Jean Marinescu.

Din organizaţia PDL Sibiu, Blaga este susţinut de deputatul Raluca Turcan, vicepreşedintele PDL. Celălalt parlamentar PDL de Sibiu, senatorul Ion Ariton, liderul organizaţiei, a anunţat deja că o susţine pe Elena Udrea, la şefia acestei formaţiuni.