Stolojan, atac la Macovei şi Udrea: Funcţia de preşedinte PDL nu este un hobby,este un job full time

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan le-a criticat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, pe Monica Macovei şi Elena Udrea, candidate la şefia PDL, şi a spus că la Convenţia Naţională a partidului nu se va alege "procurorul general al României", şi nici "miniştri", ci preşedintele formaţiunii.

16 mart. 2013, 13:35
Stolojan, atac la Macovei şi Udrea: Funcţia de preşedinte PDL nu este un hobby,este un job full time

Theodor Stolojan a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, la prezentarea moţiunii lui Vasile Blaga pentru şefia PDL, că Monica Macovei are ocazia să cunoască organizaţiile din PDL, iar Elenei Udrea i-a reproşat faptul că filiala Bucureşti pe care a condus-o nu a reuşit să câştige niciun post de primar în sectoarele Capitalei pentru PDL la alegerile locale de anul trecut.

Funcţia de preşedinte al PDL nu este un hobby, este un job full time. Monica Macovei are un prilej minunat să cunoască partidul, este pentru prima dată când merge din judeţ în judeţ şi află că partidul are organizaţii, are oameni. Dânsa are o expertiză în lupta împotriva corupţiei, independenţa justiţiei, dar noi nu alegem la Convenţie procurorul general al României, ci preşedintele PDL.”, a afirmat Theodor Stolojan, potrivit Mediafax.

Stolojan: Macovei acum află unde sunt sediile din ţară. Nu putem merge pe mâna Elenei Udrea

„Elena Udrea este o luptătoare, un luptător politic, a condus PDL Bucureşti cu rezultatele pe care le ştiţi, nu mai avem niciun primar în sectoarele din Bucureşti. Dânsa a fost un bun ministru al Dezvoltării, a alocat bani pe proiecte, dar noi nu alegem miniştri, ci alegem o persoană pentru funcţia de preşedinte al PDL. Privind experienţa lui Udrea şi Blaga, putem spune că Blaga este mai competent să conducă PDL în etapa care urmează”, a continuat Stolojan.

El a afirmat că nimeni nu poate contesta loialitatea lui Vasile Blaga şi „dorinţa lui de a ţine partidul unit”.

Udrea: Blaga nu are calităţile de a fi preşedinte PDL, dar este un bun executant VIDEO