Ştirile Publika TV, mai credibile decât comunicatele de presă ale Băncii de Economii a Moldovei

În locul unui comunicat oficial, cu antet, ştampilă şi semnătură, oficialii de la filiala numărul 1 a Băncii de Economii a Moldovei au postat o ştire difuzată de Publika TV, pe tema credibilităţii acestei instituţii bancare.

11 feb. 2013, 20:29
Ştirile Publika TV, mai credibile decât comunicatele de presă ale Băncii de Economii a Moldovei

Banca de Economii a Moldovei încearcă să câştige credibilitatea deponenţilor cu ajutorul unor articole apărute în presă, în detrimentul propriilor comunicate. Potrivit unui blogger de la Chişinău, Corneliu Gandrabur, „Banca de Economii are mai mare încredere în ştirile Publika TV decât în propriile comunicate şi atenţionări„.

Acesta îşi exemplifică apreciere prin postarea unei fotografii făcute la intrarea într-unul din sediile băncii. În locul unui comunicat oficial, cu antet, ştampilă şi semÎn locul unui comunicat oficial, cu antet, ştampilă şi semnătură,nătură, oficialii băncii au postat pe geamul instituţiei un print de pe site-ul Publika TV, care conţine declaraţiile guvernatorului Băncii Naţionale, Dorin Drăguţanu, cu referire la situaţia Băncii de Economii a Moldovei. „Imaginea este o dovadă clară că Banca de Economii nu doreşte să emită un comunicat oficial, să-l ştampileze şi să-l afişeze pe uşile filialelor, cum ar fi normal. Ei aduc la cunoştinţa cetăţenilor ştirile Publika TV„, mai scrie bloggerul.

Publika.md cita săptămâna trecută o postare pe un site de socializare a consilierului municipal din partea PCRM, Victor Gurău, care scria că mulţi dintre clienţii BEM îşi retrag depozitele şi sublinia că banca dispune de mijloace băneşti doar pentru o perioadă foarte scurtă.

Citeşte integral articolul

Ştirile Publika TV, mai credibile decât comunicatele de presă ale Băncii de Economii