STIMULENTE surprinzătoare, dar eficiente pentru CREŞTEREA LIBIDOULUI

Viata sexuala a unui cuplu poate cunoaste momente de cadere, iar responsabil pentru asta este nivelul scazut al libidoului celor doi parteneri. Cand trec anii peste o relatie, oricat de mare a fost iubirea la inceput, libidoul da rateuri. Nu tot ce te starnea inainte la partenerul tau mai functioneaza peste ani. Da, cu siguranta ai auzit multe sfaturi pentru cresterea libidoului si deci pentru revigorarea vietii sexuale. Din fericire, stiinta a descoperit cateva noi modalitati surprinzatoare, dar care dau roade pentru stimularea apetitului sexual.

10 iun. 2013, 19:56
STIMULENTE surprinzătoare, dar eficiente pentru CREŞTEREA LIBIDOULUI

Trage o sperietura zdravana

Ia in calcul sa iei o lectie de surf sau de ski alaturi de partenerul tau, in loc sa te plimbi linistit si romantic pe malul marii sau prin zapada. Dupa ce corpul se afla intr-o stare cu adrenalina la maxim (cum ar fi si un bungee jumping sau orice care te face sa te sperii pentru siguranta ta, din pricina emotiilor la limita), atat barbatii, cat si femeile gasesc partenerul mult mai atractiv sexual.

Imprieteneste-te cu vinul rosu

Comanda un pahar de Pinot Noir sau oricare alt vin rosu: femeile care servesc zilnic un pahar de vin rosu au afirmat ca au nivelul apetitului sexual, al starii de excitare si al lubrificarii vaginale mai mare, comparativ cu cele care beau ocazional oricare alt tip de bautura alcoolica sau cu cele care nu beau deloc.

Lasa-ti mainile sa fie active

Iti place sa te joci cu degetele persoanei iubite, sa va blocati reciproc mainile? Acest lucru te infierbanta si te face sa te simti „tulburat”? Absolut. Acea excitare venita din senin este cea responsabila cu nivelul crescut de oxitocina si a altor neurotransmitatori asociati cu raspunsul sexual, asa ca alege momente neasteptate ca sa obtii efectul scontat.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro