Stela Popescu se teme să joace în filme cu Oana Zăvoranu

Oana Zavoranu, Stela Popescu si Daniela Crudu au fost cooptate sa joace intr-o noua productie de televiziune. Desi contractele au fost semnate de acum cateva saptamani si parca totul era batut in cuie, vedetele inca nu au filmat nici macar o secventa.

18 iun. 2013, 06:51
Stela Popescu se teme să joace în filme cu Oana Zăvoranu

Se pare ca proiectul in care erau cooptate Oana Zavoranu, Stela Popescu si Daniela Crudu va mai fi amanat inca o perioada. Acest lucru este spre bucuria actritei Stela Popescu, care, desi sustine ca Oana este o actrita foarte buna, are o teama in suflet de a juca cu ea pe platourile de filmare, potrivit wowbiz.ro.

„N-am jucat cu niciuna (Oana Zavoranu, Daniela Crudu – n.r.), dar pe Oana am vazut-o jucand in telenovele si mi-a placut. Este talentata, are potential si, din punctul meu de vedere, cred ca n-a procedat corect ca a plecat de la Pro TV. Era vazuta bine, juca extraordinar, si acel trust are grija de oamenii de acolo. Cred ca a facut o mare greseala ca a plecat de acolo. De jucat, ce sa zic, n-am jucat cu Oana. O sa vedem la acest proiect, cand o incepe. Dar am asa o teama ca Oanei nici nu stii cand i se face rau… de atatea ori a chemat salvarea si a ajuns la spital. Poate filmam si deodata i se face rau, are vreo cadere de calciu, si cheama salvarea„, a declarat Stela Popescu.