Ştefan Stan şi Andreea Mantea s-au DESPĂRŢIT la câteva zile după logodnă. Află motivul

Andreea Mantea şi Ştefan Stan, câştigătorul primului sezon "Vocea României", au hotărât să pună punct relaţiei de dragoste, la numai câteva zile de la logodnă. Se pare că Ştefan i-a fost infidel prezentatoarei TV.

26 apr. 2013, 12:21
Ştefan Stan şi Andreea Mantea s-au DESPĂRŢIT la câteva zile după logodnă. Află motivul

Cei doi s-au despărţit în această dimineaţă după o relaţie de aproape o jumătate de an.

Da, este adevarat, eu am decis in aceasta dimineata sa luam o pauza. Nu vreau sa intru in detalii, prefer sa va spun doar ca pentru Stefan „tentatiile” de pe Facebook par sa fie de neoprit. Inteleg fenomenul fanelor indragostite de imaginea unui cantaret de succes, dar unele dintre ele sunt mai mult decat niste admiratoare„, a declarat Andreea Mantea pentru wowbiz.ro

Citeşte şi Grabă mare! Andreea Mantea şi Ştefan Stan se căsătoresc imediat după Paşte

Prezentatoarea este deranjată de fanele iubitului său care îi iau cu asalt pagina de Facebook şi, din ce înţelegem din declaraţiile vedetei, îi fac propuneri indecente.

Felul in care se ofera aceste tinere practic pe tava oricui, oricand este injositor, de nedescris. Sunt socata sa descopar cata lipsa de discernamant au, nu se gandesc oare ca pot fi facute de ras la nivel public?! Nu inteleg ce urmaresc aceste fete.  Vor bani? Vor doar sa se laude cu o cucerire de top?„, a declarat Mantea.

Desigur că o împăcare nu ne-ar surprinde, având în vedere faptul că cei doi s-au mai despărţit o dată cu mare tantam şi la câteva zile erau iar unul în braţele celuilalt.

Citeşte şi ANUNŢ BOMBĂ: Andreea Mantea a fost cerută în căsătorie. Vezi cine vor fi naşii