Ştefan Bănică a umplut până la refuz Sala Palatului, cu un nou concert de Crăciun VIDEO

Crăciunul alături de Ştefan Bănică a devenit o tradiţie fără de care sărbătorile de iarnă nu ar mai fi la fel. Legenda continuă şi în 2012, după 10 ani, cu încă o serie de concerte cu casa închisă la Sala Palatului.

RomaniaTV.net
15 dec. 2012, 13:04
Ştefan Bănică a umplut până la refuz Sala Palatului, cu un nou concert de Crăciun VIDEO

An de an, oameni din toate colţurile ţării vin în Bucureşti pentru a trăi magia Sărbătorilor de iarnă alături de Ştefan Bănică şi de muzica sa.

Artistul a susţinut, vineri seară, un nou concert extraordinar de Crăciun la Sala Palatului.

Oamenii vin în Capitală din toate colţurile ţării ca să îl asculte pe Ştefan Bănică Jr cîntînd despre Crăciun şi despre dragoste.

„E un public ţintă, un public care vine special pentru noi. Unii vin şi din afara ţării, ceea ce e foarte măgulitor pentru mine. Oamenii cred că s-au obişnuit ca eu am încercat să creez o tradiţie cu acest concert de Crăciun pe care l-am avut prima dată în 2002 şi cred că există o garanţie a calităţii şi a bunei dispoziţii”, spune Ştefan Bănică.

Pe scena Sălii Palatului a urcat şi un invitat surpriză: fiul lui Ştefan Bănică, Radu Ştefan. Puştiul lui Bănică junior a apărut pe scenă ca o sosie a tatălui său: îmbrăcat într-un costum identic, având aceeaşi frizură şi aceleaşi mişcări, spre deliciul publicului.

„Crăciunul este un pretext pentru acest spectacol în care mi-am lansat cam trei sau patru albume de-a lungul anilor. Treaba mea este să le spun oamenilor că aici, la concertul meu de Crăciun, e bine pentru toţi. Să uite de întreţinere, de datorii şi probleme şi să se distreze timp de două ore şi să intre în atmosfera acestor sărbători şi a concertului”, adaugă artistul.