Ştefan Bănică, ATAC DUR la Andreea Marin: Nu poţi să te joci cu sufletul unui copil, doar de dragul imaginii

După acuzaţiile grave lansate la adresa sa de Andreea Marin, Ştefan Bănică junior a dat, miercuri, o replică la fel de dură. El a acuzat-o pe fosta sa soţie că orchestrează o "comedie ieftină" de dragul imaginii şi că pozează în victimă pentru a impresiona publicul, fără să o intereseze că se joacă cu sufletul propriului copil.

RomaniaTV.net
18 sept. 2013, 16:31
Ştefan Bănică, ATAC DUR la Andreea Marin: Nu poţi să te joci cu sufletul unui copil, doar de dragul imaginii

Divorţul dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică junior părea să fie unul civilizat. Dar se pare că tensiunile ce au mocnit între cei doi în timp ce au încercat să păstreze aparenţa unei relaţii decente au făcut mămăliga să explodeze.

După ce Andreea Marin a spus că în opinia sa infidelitatea nu este un motiv suficient de puternic pentru divorţ, dar agresivitatea da, insinuând că Bănică junior nu doar a înşelat-o, dar a fost şi violent cu ea, artistul nu se lasă mai prejos şi îi atrage atenţia „Zânei” că a omis că un asemenea scandal, care în opinia sa are ca scop atragerea atenţiei publicului, o va afecta în primul rând pe fiica lor, Violeta.

Am să termin aici, definitiv, comedia asta ieftină, care nu face bine nimănui şi care nu onorează pe nimeni. În mod special nu o onorează pe cea care a iniţiat-o. S-au spus lucruri grave. Să te joci cu sufletul unui copil… asta lasă repercusiuni în timp. 02.20 Şi trebuie să îţi asumi lucrul ăsta dacă eşti responsabil. Un copil este mult mai important decât construirea sau ambiţia construirii unei imagini publice şi de multe ori, din păcate, pe seama lui. Poziţia de victimă impresionează audienţa, dar nu se pupă cu realitatea. Aşa că oamenii care mă cunosc şi a căror părere contează pentru mine ştiu exact care este adevărul. Punct!„, a spus Ştefan Bănică jr., la Pro TV.