STEAUA a remizat cu LEGIA VARŞOVIA, scor 1-1, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor

Echipa Steaua Bucureşti a jucat, miercuri, formaţia poloneză Legia Varşovia, într-un meci contând pentru prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor, partida încheindu-se cu scorul de 1-1.

21 aug. 2013, 18:46
STEAUA a remizat cu LEGIA VARŞOVIA, scor 1-1, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor

Meciul s-a încheiat. Steaua Bucureşti-Legia Varşovia 1-1. Returul se joacă marţi, la Varşovia, Steaua fiind obligată să marcheze cel puţin o dată pentru a se califica.

Minutul 90: Şut puternic al lui Cristea scos in extremis de către portarul Kuciak

Minutul 89: Adi Popa şutează de la 17 metri din întoarcere, foarte aproape de bara laterală.

Minutul 80: Ovalishvili îl înlocuieşte pe Saganowski. Bourceanu şutează peste poartă.

Minutul 78: Tănase iroseşte o ocazie foarte bună, singur cu portarul, încercând să marcheze din vole, dar execuţia este defectuoasă.

Minutul 76: Tănase şutează din 12 metri pe poartă, dar fundaţii Legiei blochează. Apoi Gardoş loveşte cu capul mingea venită din lateral, dar peste poartă. Steaua începe să pună presiune pe adversari.

Minutul 75: La Legia, Zyro îl înlocuieşte pe Kucharczyk.

Minutul 69: Schimbare la Steaua: Cristea îl înlocuieşte pe Piovaccari. Şut Latovlevici peste poartă.

Minutul 61: Schimbare la Steaua: iese Stanciu, intră Iancu.

Minutul 59: Bourceanu şutează de la 30 metri de poartă, după o acţiune personală. Balonul trece doar la câţiva centimetri de bară.

Minutul 56: Piovaccari trimite periculos cu capul spre poartă însă portarul respinge. Imediat, Legia ripostează având o ocazie de a marca.

Minutul 54: Kosecki marchează din nou, dar dintr-o poziţie de offside, iar golul este anulat. Polonezii controlează partida printr-un pressing agresiv.

Minutul 52: 1-1. Legia egalează prin Kosecki, ce a primit o pasă din partea dreaptă a terenului, fără ca apărătorii Stelei să intercepteze balonul. Erooare gravă a apărării Stelei.

Minutul 49: Şut Vrdoljak, mult pe lângă poarta lui Tătăruşanu.

Minutul 46: A început a doua repriză a meciului

S-a încheiat prima repriză, o repriză dominată de Steaua care a avut ocazii mai clare şi a ajuns relativ uşor în preajma porţii Legiei Varşovia.

Minutul 44: Tătărăşanu respinge excelent o lovitură cu capul a lui Saganowski, după o lovitură liberă executată de către polonezi de pe partea stângă.

Minutul 33: GOL STEAUA. A marcat Piovaccari dintr-o pasă a lui Bourceanu. Piovaccari a lobat mingea peste portar. Cu un minut înainte, Tănase a fost blocat în faţa portarului, din 4 metri, înainte să tragă la poartă.

Minutul 30: Contraatac Legia, dar Saganowski trimite slab cu capul peste poartă.

Minutul 19: Rzezniczak primeşte primul cartonaş galben al meciului.

Minutul 11: Ocazie mare pentru Steaua: Piovaccari primeşte o pasă la 11 metri de poartă, dar portarul Kuciak reuşeşte să respingă.

Minutul 1: A început prima repriza

Echipele de start:

Steaua Bucureşti: Tătăruşanu – Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – A. Popa, Stanciu, Tănase – Piovaccari. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Legia Varşovia: Kuciak – Rzezniczak, Jodlowiec, Dossa Junior, Wawrzyniak – Furman, Vrdoljak – Kucharczyk, Radovici, Kosecki – Saganowski. Antrenor: Jan Urban.

Partida are loc pe Arena Naţională din Bucureşti. UEFA a aprobat solicitarea Stelei de a se ţine un moment de reculegere înaintea startului partidei cu Legia Varşovia în memoria fostului jucător al „roş-albaştrilor” Costică Ştefănescu, decedat marţi.

Peste 400 de polţişti vor fi mobilizaţi, miercuri, în zona Arenei Naţionale pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia disputării partidei Steaua – Legia Varşovia.