Starurile, înainte de celebritate. Brad Pitt şi Di Caprio, în reclame, acum 20 de ani VIDEO

Actori celebri precum Brad Pitt sau Leonardo Di Caprio şi-au exersat talentul actoricesc, la începutul carierei, cu roluri mai umile. Nu în filme, ci în reclame mai mult sau mai puţin reuşite. Deşi multe dintre ele au fost uitate, admiratorii au reuşit să le recupereze şi le-au postat pe YouTube.

RomaniaTV.net
25 mai 2012, 08:09
Starurile, înainte de celebritate. Brad Pitt şi Di Caprio, în reclame, acum 20 de ani VIDEO

Nimeni nu şi-l mai închipuie astăzi pe Brad Pitt fără Angelina Jolie. Cu ani în urmă însă, el a fost de-a dreptul fermecat de câteva frumoase blonde, într-un spot pentru cartofi prăjiţi.

La rândul său, Leonardo di Caprio apare astăzi doar în filme importante, semnate de mari regizori. Totuşi, talentul său a ieşit în evidenţă încă de la o vârstă fragedă, când i-a cucerit pe telespectatori cu un clip pentru gumă de mestecat.

Tot în reclamele la mâncare a debutat, în anii 80, şi Keanu Reeves. Viitorul star Matrix îşi demonstra atunci talentul în chip de chelner, într-un spot pentru fulgii de cereale, micul dejun preferat al americanilor.

Fireşte, nici deja celebri, actorii nu se jenează să apară în reclame. Aşa s-a întâmplat cu Catherine Zeta-Jones care a elogiat, ce-i drept, timp de câteva secunde, oferta unei firme de telefonie mobilă.