Start LANSAT în Liga Campionilor. Steaua – Vardar, scor 3-0, în prima manşă a turului doi preliminar

După o vară cu emoţii, în care asupra Stelei a planat riscul de a nu putea evolua în Liga Campionilor din cauza păcatelor trecutului ale lui Gigi Becali, campioana României a luat startul în principala competiţie intercluburi din lume, marţi seară. Steaua a învins, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0, echipa macedoneană Vardar Skopje, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Formaţia lui Laruenţiu Reghecampf a stabilit scorul final al partidei încă de la pauză, la fel ca în Supercupa cu Petrolul.

RomaniaTV.net
16 iul. 2013, 19:51
Start LANSAT în Liga Campionilor. Steaua – Vardar, scor 3-0, în prima manşă a turului doi preliminar

Golurile semnate de Cristi Tănase, Mihai Pintilii şi un autogol al lui Pavlovici au adus Stelei o victorie lejeră în meciul cu Vardar Skopje, din prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. „Roş-albaştrii” au câştigat meciul încă de la pauză, toate cele trei goluri fiind înscrise în primele 45 de minute.

În minutul 12, Stanciu a primit o pasă pe culoar și a tras din prima, dar mingea a lovit stâlpul din dreapta lui Pavlovici. Mingea din bară a ajuns la Tănase, care a înscris din opt metri în poarta goală.

La golul doi al „roş-albaştrilor” au colaborat Bourceanu, care a executat un corner de pe partea dreaptă, şi Pintilii, care a înscris din plonjon la colţul scurt (21).

Scorul final al întâlnirii a fost stabilit încă din prelungirile primei reprize, când Adi Popa a şutat de la 12 metri în bara din stânga lui Pavlovici, aceasta a ricoşat in spatele portarului şi a intrat în poartă (min. 45+2).

În prima repriză, Steaua a mai lovit o dată bara prin Alexandru Bourceanu.

Steaua: Tătărușanu – Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici – Pintilii, Bourceanu – Popa, Stanciu (Iancu ’57), Tănase (Tatu ’68) – Nikolici (Piovaccari ’60). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Vardar Skopje: Pavlovici – Reljici, Tanevski, Bojovici, Cikarski – Temelkov, Petrovici – Stojkov (Georgiev ’79), Petrov (Dimitrovski ’90+1), Gimenez (Manevski ’54) – Kostovski. Antrenor: Blagoja Milevski.

Meciul retur va avea loc săptămâna viitoare la Skopje, de la ora 21.45.