Stâlpi ai RATB prăbuşiţi pe Şoseaua Iancului. Circulaţia tramvaielor este blocată

Circulaţia tramvaielor liniilor 46, 55, 1 și 14 este blocată joi după-amiază pe Şoseaua Iancului, la Victor Manu, din cauza unor stâlpi care s-au prăbuşit în mijlocul străzii, scrie agerpres.ro.

RomaniaTV.net
21 iun. 2012, 14:17
Stâlpi ai RATB prăbuşiţi pe Şoseaua Iancului. Circulaţia tramvaielor este blocată

În jurul orei 13.20, pe Şoseaua Iancului, la Victor Manu, doi stâlpi ce susţineau reţeaua electrică de contact a tramvaielor s-au prăbuşit, motiv pentru care circulaţia tramvaielor 46, 55, 1 şi 14 este blocată din cauza lipsei de tensiune, iar linia de autobuze 335 este deviată prin Bulevardul Pantelimon şi apoi prin bulevardul Ferdinand„, a declarat Brânduşa Raeceanu, purtător de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti.

Mai mult, două femei au fost rănite uşor. Victimele, mamă şi fiică, au fost preluate de un echipaj SMURD care le-a transportat la Spitalul Floreasca pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare.

Echipele de intervenţie ale RATB se află la faţa locului şi acţionează pentru remedierea situaţiei. Se pară că stâlpii s-au prăbuşit din cauza greutăţii provocate de cablurile care au fost montate pe ei.