Spune ce poziţii sexuale îţi plac, ca să afli cine eşti

De secole, oamenii au folosit ceea ce fac în dormitor ca să îşi dea seama ce fel de persoane sunt. Nu contează doar cât de des facem sex ci şi cum facem sex ca să ne definim cu adevărat masculinitatea. Unii bărbaţi preferă rapid şi dur, alţii lent şi soft. Unora le place în stilul vechi demodat, alţii ca şi cum ajung cu creierul la tavan în timp de alţii vor să se simtă ca şi cum plutesc în albastrul oceanului.

RomaniaTV.net
30 nov. 2012, 06:52
Spune ce poziţii sexuale îţi plac, ca să afli cine eşti

Indiferent de preferinţele personale, felul în care un bărbat face sex, spune multe despre cine este el ca bărbat în afară dormitorului, în viaţa de zi cu zi. Iată ce spune despre tine poziţia ta sexuală preferată.

Poziţia clasică a misionarului

Eşti o persoană căreia nu îi place să îşi asume riscuri şi preferă să joace după regulile cunoscute. De aceea, în loc să îţi împlineşti visul din copilărie de a deveni marinar pe vas de croazieră, ai ajuns să munceşti din tinereţe în acelaşi loc de muncă la un birou. Ai noroc că partenera nu te iubeşte pentru spontaneitatea ta din dormitor. Te iubeşte pentru stabilitatea pe care i-o oferi chiar dacă eşti banal comandand la restaurant mereu acelaşi tip de mâncare. Probabil că atunci când ea vrea să se simtă stimulată şi ilumintată sexual, nu tu eşti în capul listei.

Poziţia „partenera deasupră”

Nu crezi în muncă multă şi eşti obişnuit să ţi se ofere pe platoul argintat. Eşti încă un copil al părinţilor tăi, adânc în tine, iar ei ţi-au oferit mereu tot ce ţi-ai dorit, indiferent dacă chiar aveai nevoie sau nu. Probabil că partenera pe care o ai este aceeaşi de ani de zile iar ea este mulţumită că e cu tine şi e dispusă să preteze (aproape) orice pentru ca eşti în viaţa ei.

Citeşte continuare pe sfatulparintilor.ro.