Spectacol inedit la Summer Fest, organizat de British School of Bucharest

Cine nu a auzit de Romanii au talent? Varianta romaneasca a celebrului show Britain's got talent a castigat deja multi fani in Romania. Putini stiu insa ca mai exista inca o varianta, extrem de populara, a cunoscutului format de televiziune. Zilele acestea, cunoscatorii au avut parte de un spectacol inedit la Summer Fest, organizat de British School of Bucharest.

RomaniaTV.net
13 iun. 2012, 15:31
Spectacol inedit la Summer Fest, organizat de British School of Bucharest

Elevii scolii au dovedit publicului format din familii si prieteni ca BSB’s got talent. Finala i-a adus pe scena pe cei mai talentati elevi ai scolii care s-au intrecut in reprezentatii artistice de mare rafinament. Au cantat, au dansat, au interpretat cu virtuozitate bucati complexe pentru pian sau au incantat audienta cu numere de balet de o eleganta desavarsita.

Castigatorul a cucerit publicul cu un spectaculos numar de dans si a primit felicitari chiar de la unul dintre juratii concursului Romanii au talent.

Loredana a contribuit in stil propriu la succesul Summer Fest. Concertul oferit de artista care tocmai a implinit 42 de ani a dat tonul distractiei si i-a cucerit pe toti cei prezenti.